займ манимен займ займер займ лайм
Arrangementer

De to kommende weekender afvikles danske mesterskaber for henholdsvis senior og ungdom i Spar Nord Arena i Skive. Vejles talenter er klar og flere steder er der gode chancer for medalje.
Indendørs sæsonen har været i gang siden december, og der er præsteret mange gode resultater.
Her er nogle udvalgte resultater fra vinterens indendørs stævner.

Skive den 12. december 2018

Allerede i midten af december blev der i Skive løbet 58,72 sek. på 400m af Sarah Sækmose (02).

Sarah Sarah på stafet fra DM inde 2018

Århus den 29. december 2018
Line Grønbæk Andersen (04) brugte juledagene på at løbe 50m på 7,09sek. og 60m på 8,18 sek. Sarah Sækmose (02) løb 50m på 7,01 sek., mens Hans Sækmose (04) sprang fine 5,81m i længdespring.

Skive den 12. januar 2019
Ved det første stævne i 2019 stødte Sara Kjær Andersen (02) 12,42m med 3kg kuglen mens Hans Sækmose (04) stødte 12,48m med 4kg kuglen. På 60m hæk løb Mathilde Asp (03) 9,83 sek. og Sarah Sækmose (02) 9,01 sek. Sarah løb desuden 60m uden hække på 8,05 sek.

Ålborg den 19. – 20. januar 2019 (Vestdanske Ungdomsmesterskaber)

Vejle IF hentede 15 medaljer ved mesterskabet, tre af fineste karat, otte sølv og fire bronze.

Hos de 18-19 årige vandt Daniel Andersen (01) 60m med gode 7,18 sek., mens Nina Lund (01) sejrede i højdespring med 1,66m. Nina sprang sig også til en bronzemedalje i trespring med 10,56m. Andreas Antoft (02) vandt længdespring i 16-17 års gruppen med 6,31m. For Andreas blev det desuden til sølv på 60m og 60m hæk med henholdsvis 7,34 sek. og 8,97 sek. samt bronze i højdespring med 1,80m.

Atletikhallen ved Gigantium i Ålborg

Andreas Antoft vinder i længdespring

Malmø den 26. – 27. januar 2019
Pallas Spelen i Malmø er et meget stort ungdoms- og seniorstævne. Ni atleter fra Vejle deltog og det blev til to sejre samt flere gode resultater.

Hos seniorkvinderne vandt Rebekka Fuglø en flot sejr på 1500m med 4,32,77 min. På 800m blev det til en tredjeplads med flotte 2,13,44 min. Vejles anden sejr kom på 60m hæk hos de 17 årige, hvor Sarah Sækmose med 8,88 sek. tangerede sin personlige rekord. På 400m stillede Sarah til start i seniorgruppen. Med tiden 57,93 sek. satte hun en flot personlig rekord og sluttede på femtepladsen. Maria Biskopstø og Oddvør Josephsen løb også 400m og blev noteret for 59,31 sek. og 61,40 sek. På den dobbelte distance løb Maria en flot personlig rekord med 2,17,83 min.

Line Grønbæk Andersen var med på 60m og 200m i 15 års gruppen. Det blev til personlig rekord på begge distancer med 8,16 sek. og 26,73 sek.

Hos drenge/mænd havde Vejle fire deltagere med på 60m og 200m. Andreas Antoft på 17 år løb 7,34 sek. og 23,88 sek. Andreas blev desuden nummer to i længde med 6,23m. Daniel Andersen på 18 år løb 7,24 sek. og 23,76 sek., Peter Kjølbye på samme alder blev noteret for 7,31 sek. og 23,42 sek. Hos seniorerne blev det til 7,48 sek. og 24,32 sek. for Para-atleten Kasper Filsø.

Skive den 2. februar 2019
På en kold og regnfuld lørdag blev der løbet hurtigt i Skives flotte indendørs atletik arena. Line Grønbæk Andersen (04) løb 8,05 sek. på 60m og kappede dermed 11 hundrededele af sin rekord. Sarah Sækmose (02) løb 7,97 sek. på samme distance og kom for første gang under de otte sekunder. Begge piger løb desuden 200m og her blev det til personlig rekord på 25,47 sek. for Sarah og tæt på tangering 26,79 sek. for Line. Para-atleten Kasper Filsø løb årsbedste, og ikke langt fra personlig rekord, på de to distancer med 7,42 sek. og 24,28 sek.

Line på 60m

Nordenkampen den 10. februar 2019
Nordenkampen er en nordisk indendørs atletiklandskamp mellem Norge, Sverige, Finland og et kombineret hold fra Danmark og Island. I år blev den afviklet i Bærum i Norge og Vejle havde en atlet udtaget. Rebekka Fuglø repræsenterede Danmark på 1500m og løb sig til en sjetteplads blandt otte løbere i tiden 4,32,38 min.

Rebekka Fuglø vinder DM 2018

Træningsweekend i Randers den 9. – 11. februar 2019
For at forberede sig bedst muligt frem mod de to weekender med danske mesterskaber, tog en flok atleter fra Vejle IF til Randers, for at træne i deres store flotte indendørs atletikhal.