займ манимен займ займер займ лайм
Atletik

Ved weekendens Senior DM vandt Vejle IF to flotte bronzemedaljer. Det blev desuden til flere klubrekorder og personlige rekorder.

Rebekka Fuglø præsterede et meget flot løb på 1500m i tiden 4,26,35 min. Dette rakte til bronze efter Maja Alm (AGF) og Anna Mark Helwigh (Sparta). Rebekkas tid var personlig rekord og senior klubrekord med mere end tre sekunder.

Rebekka på indledende 800m, Foto: Lone Dybdal

Et par timer efter bronzeløbet var Rebekka atter i aktion. Denne gang med den indledende runde på 800m, hvor også Maria Biskopstø var til start. Rebekka kom i mål på 2,16,06 min. og kvalificerede sig lige præcis til søndagens finale, mens Maria med tiden 2,16,39 min. endte på den samlede syvende plads og dermed ikke kom i finalen. For Maria var det dog 17 års klubrekord og personlig rekord med halvandet sekund, så det var et plaster på såret for hende. I finalen på 800m forbedrede Rebekka sig til 2,14,51 min. og sluttede på en sjetteplads.

Sarah Sækmose leverede en fornem præstation på 400m distancen. Med tiden 57,22 sek. kappede hun 7/10 af sin personlige rekord og klubrekorden. Sara Slott (Århus 1900) og Olivia Thorsgaard (Sparta) kunne hun ikke slå, men det blev til en flot bronzemedalje for Vejles 17årige sprinter.

Den jævnaldrende Maria Biskopstø løb og personlig rekord med 58,88 sek. og sluttede på en flot sjette plads. På tolvtepladsen var der endnu en Vejleløber, Oddvør Josephsen løb årsbedste med tiden 60,96 sek.

Sarah Sækmose på præmieskamlen sammen med Sara Slott

Sidste individuelle øvelse ved mesterskabet var også med deltagelse af Rebekka. På 3000m blev det til en fjerdeplads, igen med ny klubrekord og personlig rekord, som nu lyder på 9,59,60 min.

Sarah, Maria, Oddvør og Rebekka efter 4x200m

Weekendens sidste øvelse var 4x200m. Her stillede Vejle IF med fire trætte men glade piger. Tiden på 1,48,41 min. var ny klubrekord og rakte til en ottendeplads i det stærke felt, hvor Århus 1900´s kvartet, anført af Sara Slott, satte ny dansk rekord.

Vejle IF havde desuden en enkelt mandlig deltager med til DM. Para-atlet Kasper Filsø stillede til start på 60m og med 7,41 sek. satte han årsbedste i indledende løb og kvalificerede sig til B-finalen på distancen. I B-finalen skar han sin årsbedste ned til 7,40 sek. og sluttede på en fin sjetteplads. Kaspers store mål i 2019 er Para VM til november, så DM blev primært løbet for at få et afbræk i den opbyggende træning.